Ons menu voor de week van 16 augustus t/m 22 augustus!

Nieuw supersmakelijk superzomers soepmenu!


TexMex kidneybonensoep met tomaat, komijn, oregano, tomatensalsa en taco's (vegan)
Lamsmerguezsoep met spinazie, aardappel, tomaat, komijn, koriander
Kip/Limoen met groente, tijm, ingelegde citroen, sesam en gember

Mulligatawny: zoete aardappel, mango chutney, curry, koriander, ... (vegan)

Indiase Linzensoep met hangop on the side (vegan)

Deze week liefst drie (lees: 3) nieuwe soepen op het menu (per vrijdag 16 augustus dat is).

We hebben een texmex Kidneybonensoep gemaakt, met een topping van tomatensalsa en taco's, voedzaam en superlekker.

Onze nieuwe kippensoep van deze week is een bouillonsoep met groente, tijm, ingelegde citroen, limoensap en gember.
En voortbordurend op onze merguezsoep van vorige week hebben we een lichtere variant ontworpen, met spinazie en aardappel, en met de smaakmakers koriander en komijn. Alweer (het wordt eentonig...): superlekker!


En natuurlijk staan de Mulligatawny en de Indiase Linzensoep voor je klaar!


Eet smakelijk!

Vanzelfsprekend hebben we ook onze gezonde vegetarische salades weer klaar staan:

Kikkererwtensalade - tomaat, feta, chilipeper, basilicum, munt (vegetarisch)
Couscoussalade - couscous, olijven, courgette, amandel, en een dressing met koriander, komijn en knoflook (vegan).