Ons menu voor de week van 19 april t/m 25 april!

Kikkererwtensoep met boerenkool, venkel, tomaat, abrikoos, komijn, kaneel (vegan)

Mexicaanse kippensoep met mais, zwarte bonen, chili en creme fraiche en taco's on the side

Rundvleessoep met groente, zoete aardappel, champignons, laurier en tijm

Mulligatawny: zoete aardappel, mango chutney, curry, koriander, ... (vegan)

Indiase Linzensoep met hangop on the side (vegan)

Nieuw deze week is een Kikkererwtensoep, gebaseerd op een Marokkaans recept voor een stoofpot, met boerenkool, venkel en abrikoos.
Daarnaast hebben we weer eens een tex-mex soep, en wel de Mexicaanse kippensoep met mais en zwarte bonen, en als toppings creme fraiche en taco's.
De Rundvleessoep met zoete aardappel gaat nog een weekje mee. 
En natuurlijk staan de Mulligatawny en de Indiase Linzensoep klaar!

Eet smakelijk!


Vanzelfsprekend hebben we ook onze gezonde vegetarische salades weer klaar staan:

Kikkererwtensalade - tomaat, feta, chilipeper, basilicum, munt (vegetarisch)
Bulgursalade - bulgur, avocado lente-ui, komkommer, granaatappelpitten, kerstomaten (vegan)
Couscoussalade - couscous, olijven, courgette, amandel, en een dressing met koriander, komijn en knoflook (vegan).